Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa asiakkaan siirtymistä asumaan pitkäaikaisesti tehostetun palveluasumisen yksikköön, jolloin tukitarpeet ovat jokapäiväisiä ja ympärivuorokautisia. Tarvetta voi ilmetä esimerkiksi muistisairauden tai muun kroonisen toimintakyvyn alentumisen vuoksi, jolloin itsenäinen asuminen ei ole enää mahdollista.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 3    
Joroinen, 1    
Kuopio, 8    
Lapinlahti, 1    
Siilinjärvi, 1    
Sonkajärvi, 1    
Varkaus, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 17

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarpeen, mikäli tarvitset paljon hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Tehostetun palveluasumisen yksiköissä palvelut järjestetään ympärivuorokautisesti ja henkilökunta on paikalla myös ympäri vuorokauden. Käytössä yhteisiä tiloja, joissa viettää aikaa toisten asukkaiden kanssa ja voidaan järjestää yhteistä toimintaa.

Asunnon saa sisustaa omilla huonekaluilla ja tärkeillä esineillä itselleen mieluisaksi. Hoivan ja hoidon tarpeesi määritellään yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Hoitosuunnitelmaa päivitetään tasaisesti tai mikäli kuntoisuuteen tulee muutoksia.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset tehostetun palveluasumisen yksiköt!

Tehostettua palveluasumista tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.