Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa asiakkaan siirtymistä asumaan pitkäaikaisesti tehostetun palveluasumisen yksikköön, jolloin tukitarpeet ovat jokapäiväisiä ja ympärivuorokautisia. Tarvetta voi ilmetä esimerkiksi muistisairauden tai muun kroonisen toimintakyvyn alentumisen vuoksi, jolloin itsenäinen asuminen ei ole enää mahdollista.

Tulosta listaus
 

Näytetään kaikki 7 tulosta

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarpeen, mikäli tarvitset paljon hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Tehostetun palveluasumisen yksiköissä palvelut järjestetään ympärivuorokautisesti ja henkilökunta on paikalla myös ympäri vuorokauden. Tehostetussa palveluasumisessa on käytössä yhteisiä tiloja, joissa viettää aikaa toisten asukkaiden kanssa ja järjestetään yhteistä toimintaa.

Myös tehostetussa palveluasumisessa asunnon saa sisustaa omilla huonekaluilla ja tärkeillä esineillä itselleen mieluisaksi. Hoivan ja hoidon tarpeesi määritellään yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Hoitosuunnitelmaa päivitetään tasaisesti tai mikäli kuntoisuuteen tulee muutoksia.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset tehostetun palveluasumisen yksiköt!

Tehostettua palveluasumista tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.