Kodin sisustussuunnittelu ja remontointi

Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi Ky
Alk. 93,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

Sopimuksen mukaan
Sijainti kartalla
Kotikäynnit

SISUSTUSSUUNNITTELU Sisustetaan koti yhdessä viihtyisäksi, turvallisemmaksi ja muistiystävällisemmäksi. Apunasi on sisustusalan ammattilainen Tiina Ruotsi. Oma koti on meille kaikille tärkeä paikka. Kodin sisustaminen voi tarjota piristystä pitkäksi ajaksi, kun se tehdään yhteistyössä asukkaan kanssa hänen tarpeitaan ja mieltymyksiään vastaavaksi. Kauniissa kodissa viihtyy hyvin, siellä arki ei tunnu raskaalta ja pienet yksityiskohdat pitävät mielen virkeänä. Myös palvelukotiasuminen voidaan sisustaa omien mieltymysten mukaiseksi ja kodikkaaksi ympäristöksi. Kodin sisustussuunnitelma Viihtyisässä ja turvallisessa kodissa on helppo tehdä arkisia askareita ja tavaratkin löytyvät helposti. Suunnitellaan yhdessä mitä ja miten sisustetaan. Laitetaanko tavaroita tai huonekaluja uuteen järjestykseen? Tarvitaanko jotain uutta tai voidaanko jostain luopua? Vai hankitaanko vaikka uusi piristävä sisustustyyny? Turvallinen ja muistiystävällinen koti Kodin sisustuksessa voidaan ottaa huomioon myös muistia virkistäviä elementtejä. Tärkeille asioille mietitään näkyvä sijoittelu tai niitä voidaan merkitä nimillä, ohjeilla tai esimerkiksi väreillä. Kun merkinnät ja suunnittelu tehdään yhdessä muistisairaan kanssa, on tekeminen hauskaa, ja auttaa muistamaan merkintöjen merkityksen paremmin myös muistisairauden edetessä. Kodissa on tärkeää ottaa huomioon, että valoa on saatavilla riittävästi ja se tulee juuri oikeisiin kohtiin. Jo pienillä muutostöillä voidaan parantaa turvallisuutta ja käytettävyyttä paljon, kuten vaikkapa vaihtamalla keittiön hankalasti käytettävät alakaapit helposti avattaviksi laatikoiksi ja asentamalla pesutiloihin tarvittavia tukikahvoja.

Lisätiedot palvelusta

Miten suunnittelu etenee?

Ota yhteyttä, ja sovitaan maksuton arviointikäynti, jossa pohditaan yhdessä millaisia muutostöitä oma tai läheisesi koti voisi tarvita. Lähdetäänkö tekemään pientä kodin piristystä, vai onko tarve suuremmalle, kokonaisvaltaiselle kodin remontille? Arviointikäynnin pohjalta tehdään työn kustannusarvio, ja tarjouksen hyväksynnän jälkeen aloitetaan varsinainen suunnittelutyö. Suunnittelu tapahtuu yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja etenee joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Sisustussuunnittelija Tiina Ruotsi

Tiina Ruotsi on koulutukseltaan tila- ja kalustemuotoilija, sekä Invalidiliiton esteettömyyskartoittaja. Hän on toiminut sisustusalan yrittäjänä Kuopiossa jo yli 20 vuoden ajan ja suunnitellut koteja, yritys- ja liiketiloja sekä suunnitellut hoivakotien sisustuksia.
”Ikäihmisten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Oman äitini sairastuminen muistisairauteen on antanut omakohtaista kokemusta siitä, millä keinoilla voi lisätä turvallisuuden ja omatoimisuuden tunnetta elämäntilanteen tai toimintakyvyn muuttuessa, ja edesauttaa hyvän mielen ja merkityksellisyyden tunteen säilyttämistä arjessa. Yhdessä tekemisessä minusta tärkeintä on aito kohtaaminen ja kuulluksi tulemisen tunne”, kertoo Tiina Ruotsi.

Kauttamme saat:

KODIN SISUSTUSSUUNNITTELU
-tekstiilit
-huonekalujen sijoittelu ja valinta
-kiinteät kalusteet, kuten keittiö- ja kylpyhuonekalusteet
-pintamateriaalien valinta

KODIN ESTEETTÖMYYS
-esteettömyyskartoitus
-turvallisuutta parantavat kodin muutostyöt

KODIN REMONTIT
-yhteistyökumppaneiden kautta voimme tarjota suunnittelun lisäksi myös toteutukset kodin remontteihin

www.tiinaruotsi.fi

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi