Sisustetaan koti turvallisemmaksi

Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi Ky
93,00 € / tunti
Sopimuksen mukaan
Sijainti kartalla
Kotikäynnit

Turvallinen ja viihtyisä koti lisää elämänlaatua. Oikeilla huonekaluvalinnoilla ja sijoittelulla sekä esteettömyys huomioon ottaen saadaan lisävuosia kotona asumiseen. Kun sisustetaan kotia turvallisemmaksi, kiinnitetään huomiota mm. siihen, että kaatumisen riskit on minimoitu ja sähkölaitteiden turvallinen käyttö on huomioitu.

Lisätiedot palvelusta

Sisustetaan koti turvallisemmaksi.
Pienillä asioilla voidaan parantaa kodin turvallisuutta. Oikeilla huonekaluvalinnoilla ja sijoittelulla sekä esteettömyys huomioon ottaen saadaan lisävuosia kotona asumiseen.

Kaunis, omannäköinen koti on tärkeä asia. Viihtyisässä ja turvallisessa kodissa on helppo tehdä kodin arkisia asioita ja tavarat löytyvät helposti. Turvallisessa kodissa on kiinnitetty huomiota mm. siihen, että kaatumisen riskit on minimoitu ja sähkölaitteiden turvallinen käyttö on huomioitu.

Tiina Ruotsi on tehnyt pitkään töitä kodin sisustuksen parissa ja ymmärtää kodin merkityksen asukkaalle. ”Ikäihmisten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Oman äitini sairastuminen muistisairauteen, on antanut omakohtaista kokemusta siitä millä keinoilla voi lisätä turvallisuuden ja omatoimisuuden tunnetta elämäntilanteen tai toimintakyvyn muuttuessa.” kertoo Tiina Ruotsi.

Tiina on koulutukseltaan tila- ja kalustemuotoilija ja esteettömyyskartoittaja.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi