Asunnon muutostyöt

Ikääntyminen voi tuoda mukanaan uusia tarpeita myös kotiympäristölle. Asunnon muutostyöt voidaan tehdä jo ennakoiden, kun toimintakyky ei ole vielä laskenut. Voi olla että ikääntynyt kaipaa esteettömyyden parempaa huomioimista asunnossaan, esimerkiksi liikuntarajoitteiden tai uusien apuvälineiden myötä. Asunnon muutostöillä voidaan edistää myös esimerkiksi muistisairaan kotona pärjäämistä.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 2    
Kaavi, 1    
Kiuruvesi, 1    
Kuopio, 3    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 1    
Siilinjärvi, 2    
Sonkajärvi, 1    
Tuusniemi, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 6 tulosta

Asunnon muutostyöt

Omassa kodissa selviytymistä tukee ja edistää asunnon muutostyöt. Asunnon muutostöihin ja varusteluun kuuluu esimerkiksi luiskat, erilaiset tuet ja pesutilojen muutokset esteettömiksi. Asunnon muutostöiksi katsotaan muutostöiden suunnittelu sekä esteiden poisto asunnosta ja sen välittömästä lähiympäristöstä. Suunnittelun ja toteutuksen toteuttaa aina alansa ammattilaiset. Ikääntyminen tuo uusia tarpeita myös kotiympäristöön ja apuvälineiden myötä asunnon muutostyöt helpottavat kotona liikkumista ja ehkäisevät tapaturmia.

Asunnon muutostöihin ammattilaisia löytyy sisustussuunnittelusta kodin remontointi palveluihin. Esteettömyyskartoituksin ja asunnon muutostöiden avulla voidaan saavuttaa muistiystävällinen ja turvallinen koti. Lisäksi remontointiin löytyy laadukkaat ja ammattitaitoiset kodin remontit. Kaikki palvelut suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa myös omaiset huomioiden, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen asiakkaan tilannetta ajatellen.

Ennen päätöksiä on mahdollista käydä esteettömyys neuvonta, joka on suunnattu kotiin kuluttajille kuin myös yritystiloihin. Neuvonnassa käydään läpi mm. millainen esteetön ympäristö on ja miten esteettömyyttä voitaisiin parantaa sekä mitä esteettömyys käsitteenä pitää sisällään.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palvelut asunnon muutostöihin!

Asunnon muutostyöt tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.