Lääkkeiden annosjakelu

Iisalmen Priima apteekki
5,01 € / /viikko
ma-pe 8-20, la 9-18, su 11-17
Sijainti kartalla

Lisätiedot palvelusta

Annospussissa olevan päivämäärän ja kellonajan avulla on helppoa seurata, onko muistanut ottaa lääkkeet ajallaan. Tämä on hyödyksi erityisesti, jos lääkitys sisältää erikoisannostelua (esim. tabletti joka toinen aamu tai vain kerran viikossa). Annosjakelupussit on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkalle tai käsilaukkuun.

Apteekin tekemässä kokonaislääkityksen tarkistuksessa selvitetään, onko asiakkaalla mahdollisesti tarpeettomia tai päällekkäisiä lääkkeitä. Samalla varmistetaan, että käytössä olevat lääkkeet sopivat samanaikaisesti käytettäviksi. Tarkistuksessa esille tulleista asioista neuvotellaan hoitavan lääkärin kanssa, joka päättää mahdollisista lääkitysmuutoksista. Asiakas saa aina ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta käyvät ilmi kaikki käytössä olevat lääkkeet ja niiden annostukset.

Anjan asiakkaat maksavat vain toimitetuista lääkkeistä – ei kokonaisista lääkepakkauksista, kuten tavallisesti. Annosjakelussa käytetään lääkevaihdon piirissä olevia edullisia lääkevalmisteita.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet