Valona Vanhuspalvelut palveluasuminen

Valona Vanhuspalvelut
0,00 € / -

Hinnoittelun lisätiedot ›

-
Sijainti kartalla

Pieksämäen keskustan tuntumassa sijaitseva Valona Vanhuspalvelut tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa ikäihmisille.

Lisätiedot palvelusta

Valona Vanhuspalveluilla on 65 tehostetun palveluasumisen paikkaa, joita tarjoamme kunnille ja yksityishenkilöille. Osa paikoista on intervallipaikkoja.

Meiltä asiakas voi saada tarpeensa mukaan lyhytaikaista hoitoa tai koko loppuelämän kestävän hoivan, huolenpidon ja asumispalvelut. Hyvän arjen lähtökohtana on asiakkaan tarpeista ja toiveista koottu palvelukokonaisuus .Palvelukeskuksessa on ympärivuorokautinen hoito, huolenpito ja valvonta.

Tarjoamme toiminnallista arkea – päiviin sisältyy omatoimisuuden tukemista, seurustelua ja yhdessäoloa, virikkeitä sekä ulkoilua ja tapahtumia vuodenaikojen mukaan.

Kodikkaat tilat – Asukkaat asuvat pääasiassa yhden hengen huoneissa. Huoneiden yhteydessä on pesutilat, wc, pienoiskeittiö sekä jääkaappi. Pariskunnille on mahdollista järjestää perhehuone. Huoneiden perusvarustukseen kuuluvat sänky, yöpöytä, patja sekä peti- ja liinavaatteet. Asukkailla on mahdollisuus tuoda omia kalusteita huoneisiinsa.

Ateriapalvelut- Valona Vanhuspalvelujen ateriapalvelut tuottaa STEP-koulutuksen kampuskeittiö.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu