Lääkehoidon arviointi

Lääkehoidon arvioinnilla tarkistetaan asiakkaan lääkityksen tarkoituksenmukaisuutta, soveltuvuutta ja mahdollisia yhteisvaikutuksia. Lääkehoidon arviointi toimii tukena kokonaishoidolle, mutta asiakkaan hoitava lääkäri tekee lopulta päätöksen mahdollisista lääkityksen muutoksista.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 9    
Kaavi, 3    
Kuopio, 13    
Lapinlahti, 5    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 1    
Rautavaara, 1    
Siilinjärvi, 8    
Sonkajärvi, 1    
Tuusniemi, 1    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 23

Lääkehoidon arviointi

Lääkehoidon arvioinnilla tai kokonaisarvioinnilla voidaan selvittää mm. johtuuko jokin tietty terveyshaitta lääkityksestä. Aiemmin toimiva lääkitys saattaa myös muuttua, mikäli elintavoissa tapahtuu suuria muutoksia tai ikääntymisen myötä lääkitys alkaa tuottaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Lisäksi jos käytössä on useampi lääke useampiin sairauksiin tai oireisiin, on hyvä tarkastella kokonaisuutta laajemmin lääkehoidon ammattilaisen kanssa.

Lääkehoidon arviointi on lääkäreiden työn tueksi suunniteltu palvelukokonaisuus. Lääkehoidon arvioinnin tekee asiantuntijaosaamisen hankkinut tai erityispätevöitynyt proviisori tai farmaseutti. Proviisori tai farmaseutti arvioi perusteellisesti asiakkaan lääkehoidon kokonaisuuden ja tekee havainnoista raportin lääkärille, jolloin mahdollisia lääkemuutoksia voidaan tehdä. Lääkehoidon arviointiin kuuluu asiakkaan haastattelu sekä lääkkeiden käytön ohjausta.

Lopullisista lääkemuutoksista vastaa aina lääkäri. Muutoksia lääkitykseen ei tule toteuttaa oma-aloitteisesti. Lääkehoidon arviointi on aina yksilöllistä ja arvioinnissa tulee ottaa huomioon myös itsehoitovalmisteet.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset lääkehoidon arvioinnit!

Lääkehoidon arviointeja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti ja Vieremä.