Aterian valmistus kotona

Kotona tapahtuvan ateriapalvelun tavoitteena tulee olla asiakkaan itsenäistä kotona asumista tukevaa ja riittävän monipuolista ravitsemuksen saantia takaava. Kotona valmistettavien aterioiden valmistamisessa avustaminen voi olla kokonaisvaltaista ruoan valmistusta tai yhdessä asiakkaan kanssa tapahtuvaa toimintakykyä tukevaa palvelua. Aterian valmistus kotona tuo tutut tuoksut ja muistot ruokia valmistaessa sekä tukee sosiaalista kanssakäymistä.Tulosta listaus
Iisalmi, 6    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 18    
Lapinlahti, 4    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 4    
Varkaus, 3    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 30

Aterian valmistus kotona

Aterioiden valmistaminen kotona voi tapahtua yhdessä ruokaa laittaen tai kokonaisvaltaisempaa ruoanlaittoa, asiakkaan toimintakyvystä riippuen. Vaikka ruoanlaitto olisikin kokonaisvaltaisempaa, on asiakas kuitenkin osallisena tekemisessä.

Ravitsemuksella on suuri merkitys ja tehtävä ikäihmisten toimintakyvyn, terveyden ja elämänlaadun tukemisessa. Ikääntyessä energian kulutus pienenenee, kun liikkuminen vähenee. Näin ollen myös syödyn ruoan määrä pienenee ja monipuolisen ravinnon merkitys korostuu. Tutu maistuvat ruoat ja yhdessä suunnittelu tekevät aterioiden valmistuksesta kotona mielekästä. Yhdessä tehden asiakas voi saada uusia ideoita ja makuelämyksiä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat aterioiden valmistamiseen kotona!

Aterioiden valmistusta kotona tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.