KOTITYÖPALVELUT

TMI SISKON KOTIAPU
29,84 €/h (alv0%)
37,00€ (alv24%)Alv 0%, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut, muilta asiakkailta alv 24%

Hinnoittelun lisätiedot ›

MA-PE 8-18
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Kiuruveden alueella kotisiivoukset, pyykinpesu, ikkunoidenpesut, asiointi- ja avustamistehtävät, aterian valmistus, pienet pihatyöt esim. haravaointi, pienet käsintehtävät lumityöt.

Lisätiedot palvelusta

Olen energinen,huumorintajuinen ammattitaitoinen yksityisyrittäjä Kiuruveden alueella. Olen suorittanut kotityöpalvelun ja laitoshuoltajan ammattitutkinnon. Työkokemusta minulle on vuodesta 2004, olen “vanha”, mutta varma tekijä. Työssäni käytän laadukkaita ammattikäyttöön tarkoittettuja pesuaineita-ja välineitä. Asiakkaalla on mahdollisuus kotitalousvähennykseen, laatu säilyy silti työnjäljessä. Olen oikeutettu tekemään työtäni myös tukipalveluna, mikäli asiakas on sen kuntoinen ettei itse kykene huolehtimaan kodin puhtaana pidosta. Silloi teemme palvelusopimuksen- ja suunnitelman, jolloin hinnasta jää ALV-osuus pois. Palvelu suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan, tukien hänen omatoimisuuttaan.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.