Asiointiapu

Vertaile asiointiapupalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan asiointiapupalvelun löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 13    
Joroinen, 6    
Kaavi, 8    
Keitele, 7    
Kiuruvesi, 12    
Kuopio, 45    
Lapinlahti, 11    
Leppävirta, 9    
Pielavesi, 8    
Rautalampi, 5    
Rautavaara, 9    
Siilinjärvi, 23    
Sonkajärvi, 10    
Suonenjoki, 7    
Tervo, 6    
Tuusniemi, 9    
Varkaus, 8    
Vesanto, 6    
Vieremä, 11    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 65

Asiointiapu

Asiointiapu mahdollistaa ja lisää arjen toimintakykyä. Asiointiapua voidaan käyttää esimerkiksi kaupassa käyntiin, erilaisiin virastoasiointeihin, apteekkikäynteihin tai vaikka kampaamo- ja lääkärikäynteihin. Yhdessä asiointi tuo turvaa ja samalla lisää sosiaalista kanssakäymistä. Asiointiapua voi kuitenkin käyttää myös palveluntarjoajan hoitamana, jos omat voimavarat eivät riitä. Arjessa ei tarvitse yrittää yksin pärjätä ja asiointiapu toteutetaan aina asiakkaan hyvinvointia ajatellen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kumppanit asiointiavuksi!

Asiointiapua tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä