Henkilökohtainen apu

Vertaile henkilökohtaista apua tarjoavia palveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan henkilökohtaista apua tarjoavan palvelun löydettyäsi ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 10    
Joroinen, 5    
Kaavi, 7    
Keitele, 6    
Kiuruvesi, 8    
Kuopio, 31    
Lapinlahti, 9    
Leppävirta, 7    
Pielavesi, 6    
Rautalampi, 4    
Rautavaara, 7    
Siilinjärvi, 19    
Sonkajärvi, 7    
Suonenjoki, 4    
Tervo, 4    
Tuusniemi, 6    
Varkaus, 7    
Vesanto, 4    
Vieremä, 7    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 47

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtaisessa avussa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja yksilöllinen avun tarve. Henkilökohtainen apu sisältää avustamista sellaisissa asioissa, joita asiakas ei itse kykene tekemään kokonaan tai osittain sairauden tai vamman vuoksi. Näitä asioita voivat olla esimerkiksi liikkuminen, pukeutuminen, henkilökohtaisen hygienian hoito, vaate- ja ruokahuolto, asiointi ja kodin siisteyden ylläpitäminen.

Henkilökohtaisen avun tuntimäärää arvioidessa on ensin arvioitava, miten paljon apua asiakas välttämättä tarvitsee. Tämän jälkeen pystytään arvioimaan tuntimäärä, joka kattaa avun tarpeen. Keskeisessä osassa on myös palvelutarpeen arviointi ja palvelusuunnitelman laatiminen. Arvioinnissa on otettava huomioon avun tarve kaikilla elämän alueilla.

Vaikka asiakas käyttäisi muita palveluita, se ei estä henkilökohtaisen avun saamista. Omaishoito ei myöskään rajaa pois henkilökohtaista apua. Henkilökohtaisen avun tunnuspiirteenä toimii se, että avustaja ei tee asioita avun saajan puolesta vaan he tekevät asiat yhdessä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat henkilökohtaiseen apuun!