Saattoapu harrasteisiin

Joskus voi olla tarvetta saada apua harrasteen pariin pääsemisessä ja siellä selviytymisessä. Saattoapua voidaan toteuttaa kävellen, julkisella kulkuneuvolla tai taksilla. Avustaja voi olla mukana myös harrastuksen parissa ja avustaa asiakasta hänen tarvitsemissa henkilökohtaisissa tarpeissa.

Tulosta listaus
 
Alv 0 %
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja

Näytetään tulokset 1–8 / 16

Saattoapu harrasteisiin

Omat harrastukset ovat tärkeitä ja omista harrastuksista on hyvä pitää kiinni myös ikääntyessä. Erilaiset harrastukset tuovat päiviin erilaista mielenkiintoista sisältöä ja tuovat sosiaalisia kontakteja. Jos kuitenkin matka oman harrastuksen pariin tuntuu turvattomalta, niin on mahdollisuus matkalle ja harrastuksen pariin saada saattoapua. Voit itse päättää haluatko saattoapua vain matkalle vai myös avuksi harrastuksen pariin.

Voitte saattajan kanssa yhdessä suunnitella mieleisimmän toteutustavan harrastukseen pääsemiselle. Voitte taittaa matkaa esimerkiksi yhdessä kävellen, nauttien samalla raittiista ulkoilmasta tai käyttää julkisia kulkuvälineitä tai vaikka taksia.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat saattoavuksi harrastusten pariin!

Saattoapua tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.