Ulkoilutus

Ulkoilu kuuluu osaksi hyvää vanhuutta – valitettavan usein ulkoilu kuitenkin vähenee usein kuitenkin toimintakyvyn heikkenemisen myötä. Ulkoilu- ja ulkoilutus apua löytyy Tarjoomon palveluntarjoajista! Säännöllinen liikkuminen ulkona ylläpitää tasapainoa ja lihasvoimaa, parantaa liikkumisvarmuutta ja ennen kaikkea virkistää mieltä. Ulkoilutuksen avulla voidaan tukea etenkin toimintakyvyltään heikentyneiden ikäihmisten mahdollisuuksiin ulkona liikkumiseen. Palveluntarjoaja neuvoo asiakasta turvalliseen ulkoiluun, ohjaamalla tarpeellisten apuvälineiden ja/tai turvavarusteiden (esim. liukuesteet tai jääpiikit) käyttöön.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 14    
Joroinen, 6    
Kaavi, 9    
Keitele, 7    
Kiuruvesi, 11    
Kuopio, 45    
Lapinlahti, 12    
Leppävirta, 9    
Pielavesi, 8    
Rautalampi, 5    
Rautavaara, 10    
Siilinjärvi, 27    
Sonkajärvi, 8    
Suonenjoki, 7    
Tervo, 6    
Tuusniemi, 10    
Varkaus, 8    
Vesanto, 6    
Vieremä, 10    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 66

Ulkoilutus

Ikääntyessä ulkoilu vähenee toimintakyvyn heikentyessä, mutta ulkona liikkumisen tarve kuitenkin säilyy. Säännöllinen ulkoilu kehittää tasapainoa ja lihasvoimaa, parantaa liikkumisvarmuutta, virkistää ja rentouttaa mieltä sekä antaa mahdollisuuksia harrastuksiin, omien asioiden hoitamiseen ja ystävien tapaamiseen.

Toimintakyvyn heiketessä moni kokee epävarmuutta ja kaatumisen pelkoa tai ei ole ketään kenen kanssa ulkoilemaan voisi yhdessä lähteä. Moni kaipaa turvallista ulkoiluseuraa ja tietämystä esteettömistä ulkoilureiteistä. Erilaisilla tukitoimilla voidaan varmistaa ikäihmisille turvallinen ulkoilu.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat turvalliseen ulkoiluun!

Ulkoilutuksen palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.