Huonekalujen kokoaminen

Ikääntymisen myötä voi tulla uusia tarpeita myös kodin huonekaluille. Seniorihuonekalut voivat olla esimerkiksi korkeudeltaan säädettäviä, joka helpottaa ikääntyneiden ja liikuntarajoitteisten arkea. Tarjoomon palveluntarjoajat ja huonekalupalvelut osaavat opastaa erilaisten seniori- ja erikoishuonekalujen valintaan ja käyttöön liittyen.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 2    
Joroinen, 2    
Kaavi, 2    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 6    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 2    
Rautalampi, 1    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 4    
Sonkajärvi, 2    
Suonenjoki, 1    
Tervo, 2    
Tuusniemi, 2    
Varkaus, 4    
Vesanto, 2    
Vieremä, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 10

Huonekalujen kokoaminen

Monen ikääntyneen toive on saada asua kotona mahdollisimman pitkään. Ikäihmisen ja omaisten olisi hyvä havainnoida arkea tilojen esteettömyyden ja kalusteiden toimivuuden kannalta. Vanhat huonekalut saattavat useimmiten olla matalia ja näin ollen vaikeuttavat esimerkiksi ylös nousemista. Korkeampi ja tukevampi sänky, sohva tai nojatuoli helpottaa ikäihmisen liikkeelle lähtöä huomattavasti ja ehkäisee tapaturmia ylös noustessa. Oikeanlaisissa huonekaluilla ikäihmisen liikkumista pystytään helpottamaan.

Huonekalupalvelut antavat tukea ja ammattitaitoista tietämystä parhaiten asiakkaalle toimiviin huonekaluihin. Valmistajat ottavat kalustemallistoissaan huomioon ikääntyvien ihmisten tarpeet. Hoivakalusteista on myös tullut kodikkaampia. Kodin turvallisuus, toimivuus sekä kodikkuus parantavat ikäihmisten arkea. Mitä hankalemmaksi liikkuminen muuttuu, sen tärkeämmäksi huonekalujen ergonomia nousee.

Huonekalupalveluista saat palvelua huonekalujen esittelyyn, eikä ostopäätöstä tarvitse tehdä hetkessä. Huonekaluihin saa rauhassa tutustua ja saat niistä parhaan tiedon alan ammattilaisilta. Asiakkaalle kartoitetaan seniorihuonekalujen ja erikoishuonekalujen tarve, sekä suunnitellaan asiakkaalle parhaiten sopiva kokonaisuus hänen yksilölliseen tarpeeseen. Tuotteet toimitetaan kotiin käyttövalmiiksi asennettuna ja ammattilainen opastaa kalusteiden sujuvan ja turvallisen käytön kotona.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset huonekapupalvelut!

Huonekalupalveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.