Maalarit

Pienellä pintaremontilla voidaan lisätä kodin viihtyisyyttä merkittävästi. Kuitenkaan esimerkiksi talon julkisivun huoltomaalaus ei ole pelkästään ulkonäkökysymys, vaan kulunut maalikerros myös altistaa ulkoverhousta kosteuden ja lian aiheuttamalle vaurioitumiselle. Palveluntarjoajistamme löydät apua maalaustöihin niin seinien sisä- kuin ulkopuolellakin!Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 5    
Joroinen, 2    
Kaavi, 3    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 5    
Kuopio, 6    
Lapinlahti, 5    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 5    
Rautalampi, 2    
Rautavaara, 4    
Siilinjärvi, 6    
Sonkajärvi, 5    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 3    
Vesanto, 2    
Vieremä, 5    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 8 tulosta

Maalarit

Maalaustöihin voi kuulua apua maalaustöihin niin sisällä kuin ulkonakin. Kodin viihtyisyys on merkittävä tekijä myös hyvinvoinnin kannalta. Palveluja löytyy pintaremonteista talon ulkoverhoukseen sekä pelti- ja tiilikattojen maalaukseen.

Talon julkisivujen huoltomaalaukset ovat tärkeitä myös talon kunnolle. Kulunut maalikerros saattaa altistaa kosteuden ja lian aiheuttamille vaurioille. Huoltomaalauksella viihtyvyyden ja ulkonäön lisäksi lisätään talon käyttöikää. Kodin pintaremontteja taas voidaan lisätä kodin viihtyisyyttä ja luoda uutta ilmettä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palvelut kodin maalaustöihin!

Maalaustyötä tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.