Pesulat

Pesulat tarjoavat vaatepyykin pesemisen lisäksi pesupalveluja esimerkiksi mattojen ja kodintekstiilien, sekä erilaisten erityspesua vaativien tekstiilien puhdistamiseksi.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Kiuruvesi, 1    
Kuopio, 1    
Lapinlahti, 1    
Sonkajärvi, 1    
Varkaus, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pesulat

Puhtaat tekstiilit luovat viihtyisyyttä kotiin ja sisustukseen. Tekstiilien käyttöikää voi myös pidentää oikeanlaisella pesulla ja puhdistuksella. Pesulat kiinnittävät nykypäivänä paljon huomioita myös luonnon säästämiseen ja ympäristöarvoihin ja veden sekä pesuaineen käyttö on annosteltua luontoa säästäen.

Pesulapalveluihin kuuluu kaikkien kodin tekstiilien pesu, kuten vuode- ja liinavaatteet, matot, verhot sekä kodin vaatepyykki. Palveluntarjoajilla voi olla myös tarjolla tilattuna sohvan, nojatuolien tai runkopatjojen pesua. Tilattavissa on myös kuljetuspalvelu, jolloin isoja tekstiilejäkään ei tarvitse lähteä itse kuljettamaan. Ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi.

Pesulat ovat ilmoittaneet hinnastonsa, joten niistä on helppo katsoa kustannuksen suunnitellessa pesulapalveluiden käyttöä. Kuljetuspalveluiden hinnat ovat myös selkeästi esillä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset pesulapalvelut!

Pesulat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Siilinjärvi.