Jalkojenhoito (jalkaterapeutti tai jalkojenhoitaja)

Katso myös Jalkahoito. Vertaile jalkaterapeutteja ja jalkojenhoitajia. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan jalkaterapeutin tai jalkahoitajan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen varaus eikä sido sinua mihinkään. Tarjoomossa ilmoittavien jalkaterapeuttien ja jalkahoitajien taustat on tarkistettu.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 3    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 6    
Lapinlahti, 3    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 1    
Rautavaara, 1    
Siilinjärvi, 6    
Sonkajärvi, 3    
Vieremä, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 14

Jalkojenhoito (jalkaterapeutti tai jalkojenhoitaja)

Jalkojenhoitoa antava työntekijä on virallisesti rekisteröity ammatinharjoittaja, jolla on lupa jalkojenhoitaja ja/tai jalkaterapeutti-ammattinimikkeen käyttöön. Ikäihmisten jalkojen terveydestä huolehtiminen on olennaista toimintakyvyn, turvallisen liikkumisen sekä yleisen terveyden kannalta. Terveet ja kivuttomat jalat pitävät toimintakykyä yllä ja edistää arjessa selviytymistä.

Jalkaterapeutti on erikoistunut alaraajojen terveydenhoitoon, kuntoutukseen ja erilaisten vaivojen ennaltaehkäisyyn. Yleisimmin jalkaterapiaan hakeudutaan erilaisten kiputilojen vuoksi kuten kantakipu, erilaisten virheasentojen vuoksi mm. lättäjalka tai vaivaisenluu sekä ihomuutosten takia esimerkiksi känsät tai syylät. Jalkaterapian tarvetta kasvattavia tekijöitä ovat alaraajojen kuormitus, ikä sekä erilaiset sairaudet. Jalkaterapeutti tutkii ja toteaa vaivat ensimmäisellä hoitokerralla, jonka jälkeen pystytään valitsemaan oikeanlainen hoitomuoto.

Jalkaterapeutti myös ohjaa asiakasta omahoidossa sekä kenkien ja jalkaterän apuvälineiden valinnoissa. Jalkaterapiassa hieronnalla voidaan tasapainottaa lihasten toimintaa ja nivelten mobilisaatiolla voidaan helpottaa ja poistaa kiputiloja sekä lisätään nivelen liikkuvuutta. Jalkaterapeutti laatii aina yksilöllisen harjoitusohjelman asiakkaalle lihastasapainon palauttamiseksi jalkateriin ja alaraajoihin.

Myös jalkahoitajat ovat alaraajojen ja jalkaterän alueen vaivojen sekä ongelmien asiantuntijoita. Osaamisalueeseen kuuluu jalkaongelmia ehkäisevä ja jalkojen toimintaa ylläpitävä hoito, erilaisten sairausperäisten ongelmien hoito (diabetes, reuma, psoriasis, sydän- ja verisuonisairaudet) ja lisäksi ohjaus omahoidossa sekä jalkineiden ja apuvälineiden valinnassa.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset jalkaterapeutit ja jalkojenhoitajat!

Jalkaterapeutin ja jalkojenhoitajan palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.