Muuvi Training Oy

Muuvi Training Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Harjurintie 18, 72100 Karttula
2997411-6

Muuvi Training tarjoaa kuntouttavalla ja innostavalla otteella liikuntapalveluita kaikille eri ikäryhmille, yksilövalmennusta, ryhmäliikuntaa, urheiluvalmennusta, työhyvinvointia, ergonomiaa ja vaikka mitä!

Muuvi Trainingin Antilta löytyy itseltäänkin pitkä tausta eri ikäryhmien liikuttamisesta. Vanhin asiakas Antilla on ollut yli 100 vuotias!

Antilta löytyy myös yli 20 vuoden kokemus kamppailu-urheilun parista. Saavutuksina mm. useita suomenmestaruuksia sekä euroopanmestaruus Taidossa. Maajoukkueen valmentajanakin Antti on kerennyt toimia useiden vuosien ajan. Valmennettavien saavutuksina useita suomenmestaruuksia sekä euroopan- ja maailmanmestaruuksia.

Muuvi Training tarjoaa myös verkkosivuillaan digitreenipalvelun, joka sopii hyvin myös senioreille sekä vähemmän liikkuneille. Kannattaa käydä tutustumassa.

“Uskon ja tiedän kokemuksen kautta, että liikunnan avulla voimme yhdessä tuoda lisää ikävuosia elämäämme ja tehdä elämästä vieläkin nautinnollisempaa! Liikkumisen pitää olla myös hauskaa, joten minun kanssa ei liikuta liian vakavalla asenteella!

-Antti Korhonen, yrittäjä”

Tarjoamamme palvelut