Yritykset ikäystävällisiksi – Uusi hanke käyntiin

02.09.2021 - Uutiset

Tarjoomon uusi kehittämishanke “Yritykset ikäystävällisiksi muuttuvassa toimintaympäristössä” käynnistyi elokuun alussa. Hanke vastaa monipuolisesti väestön ikääntymisen ja korona-ajan haasteisiin.

Yritykset ikäystävällisiksi.
Yritykset ikäystävällisiksi muuttuvassa toimintaympäristössä -hanke kestää 31.1.2023 asti.

Yrityksille järjestetään koulutuksia muun muassa ikäihmisten palvelutarpeiden tunnistamisesta. Mitä ikääntyneet tarvitsevat ja mikä heitä kiinnostaa? Voisiko yhdessä kehittää aivan uusia palvelukokonaisuuksia?

Palvelujen tarjoaminen verkossa auttaa hankkimaan asiakkaita entistä laajemmalta alueelta. Miten palveluja markkinoidaan ja tarjotaan internetissä?

Ikääntyneiden määrä kasvaa lähivuosina voimakkaasti. Mitä senioritalous ja silver economy tarkoittavat? Kuinka paljon uudet palvelut voivat kasvattaa markkinaa?

Hankkeessä vastataan kysymyksiin yrityksille suunnattujen koulutusten kautta. Sisältötarpeita kartoitettiin viime keväänä Tarjoomon jäsenkyselyllä, jossa peräti 90 prosenttia vastaajista ilmoitti haluavansa osallistua ikäystävällisen palvelun koulutukseen ja senioritaloutta avaavaan silver economy -koulutukseen.

Ensimmäiset koulutukset järjestetään helmikuussa

Uusi projektikoordinaattori Maija Kaipiainen aloitti osa-aikaisen hanketyöskentelyn lokakuussa. Hän vastaa Yritykset ikäystävällisiksi -hankkeessa muun muassa viestinnästä ja koulutusten organisoinnista.

Toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki toimii hankepäällikkönä. Hän on hyvillä mielin siitä, että Tarjoomo voi edistää yritysten kyvykkyyttä tuottaa palveluita myös verkkovälitteisesti.

– Samalla koulutukset lieventävät koronakriisin vaikutusta palvelumarkkinoilla.

Tarjoomon ensimmäiset koulutukset järjestetään helmikuussa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan koulutuksiin, seuraa Tarjoomon verkkosivulla ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa viestintää. Tietoa koulutuksiin ilmoittautumisista välitetään näiden sivujen lisäksi Tarjoomon uutiskirjeellä. Voit tilata uutiskirjeen oheiselta sivulta https://tarjoomo.fi/meista/.

Lisätietoja:

Yritykset ikäystävälliseksi -hankkeen kotisivu

Vesa Linnanmäki
050 533 4830
vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi

Tarjoomo on voittoa tavoittelematon osuuskunta, jonka keskeisenä tehtävänä on ikäihmisten kotona asumisen ja heidän hyvinvointinsa tukeminen. Tarjoomo ylläpitää sähköistä palveluhakua.