Kodin siivouspalvelut

AL Puhdistus
Alk. 49,50 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 9-18
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Laadukas, ystävällinen ja joustava siivouspalvelu kodin siivous- ja puhdistustarpeisiin. Luontoa säästävät, tehokkaat menetelmät. Kertapuhdistus tai säännöllisesti toistuva siivous asiakkaan tarpeen mukaan.

Lisätiedot palvelusta

Meiltä saat taatusti ystävällisen ja laadukkaan siivouspalvelun kaikkiin kodin siivoustarpeisiin.

Ikäihmisten siivouspalvelut

Saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistus

Kalkinopoisto 

Ikkunanpesu

Viikkosiivous, muuttosiivous, allergiasiivous, homesiivous

Sähköuunin puhdistus

Vaativat siivouskohteet

Sopimussiivous

 

Kauttamme saat myös palvelut kodin huoltotöihin sekä pieniin ja suurempiin remontteihin. Esimerkiksi uusimme laattasaumoja ja vahingoittuneita silikonisaumoja, hiomme laudepuita ja vaihdamme kiuaskiviä. Arvioimme puhdistus- ja kunnostustarpeen ammattitaidolla tapauskohtaisesti.

 

Tietoa saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistuksesta

Syväpuhdistuksessa puhdistamme tehokkaasti kaikki pinnat katosta lattiakaivoon. Lika poistetaan myös pinnan näkymättömistä huokosista. Tarvittaessa helposti likaantuvat pinnat käsitellään suoja-aineella, minkä ansiosta niitä on jatkossa helpompi pitää puhtaana.

Puhdas sauna tuoksuu raikkaalle. Kiukaan pinnoilta, katon ja seinien puupaneelien pinnoilta sekä urakuvioista poistetaan pöly ja pinttymät. Lauteet puhdistetaan alta ja päältä. Lattiasta puhdistetaan laattojen pinnat sekä saumat ja lattiakaivo. 

Kylpyhuoneessa myös laattaseinät, suihkuseinät, lasiovet, allas, wc-istuin ja hanat puhdistetaan perusteellisesti. Puhdistuksessa hyödynnämme ekologista, uuden teknologian kemikaalitonta kuivahöyrymenetelmää. Siinä vettä säästyy 90% perinteiseen menetelmään verrattuna. Syväpuhdistetussa kylpyhuoneessa puhtautta on helppo ylläpitää. Tehokkailla menetelmillämme saamme poistettua useimmat kalkkijäämät.

Vahingoittuneet silikonisaumat, likaantuneet laattasaumat ja laattojen pinnat eivät useinkaan vaadi kallista kylpyhuoneremonttia, vaan perusteellisen puhdistuksen ja kunnostuksen. Kuivahöyrymenetelmällä saamme poistettua haastavatkin liat ja pinttymät.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.