Saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistus

AL Puhdistus
58,01 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 9-18
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Kylpyhuoneen saumoihin ja laattapinnoille kertyy vaikeasti poistettavaa likaa. Saunan pinnat kaipaavat kunnollisen puhdistuksen. Me teemme nämä puolestasi kemikaalittomalla kuivahöyrymenetelmällä.

Lisätiedot palvelusta

Saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistus

Puhdas sauna tuoksuu raikkaalle. Puhdistamme tehokkaasti kaikki saunan pinnat. Kiukaan pinnoilta, katon ja seinien puupaneelien pinnoilta sekä urakuvioista poistetaan pöly ja pinttymät. Lauteet puhdistetaan alta ja päältä. Lattiasta puhdistetaan laattojen pinnat sekä saumat ja lattiakaivo. 

Kylpyhuoneessa myös laattaseinät, suihkuseinät, lasiovet, allas, wc-istuin ja hanat puhdistetaan perusteellisesti. Puhdistuksessa hyödynnämme ekologista, uuden teknologian kuivahöyrymenetelmää. Siinä vettä säästyy 90% perinteiseen menetelmään verrattuna, eikä kemikaaleja käytetä lainkaan. Syväpuhdistetussa kylpyhuoneessa puhtautta on helppo ylläpitää.

Vahingoittuneet silikonisaumat, likaantuneet laattasaumat ja laattojen pinnat eivät useinkaan vaadi kallista kylpyhuoneremonttia, vaan perusteellisen puhdistuksen ja kunnostuksen. Kuivahöyrymenetelmällä saamme poistettua haastavatkin liat ja pinttymät. Tarvittaessa kauttamme saa kuluneiden laattasaumojen ja vahingoittuneiden silikonisaumojen uusinnan. Arvioimme puhdistus- ja kunnostustarpeen ammattitaidolla tapauskohtaisesti.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palvelun luokittelu