Kotihoito

Vertaile kotihoitoa tarjoavia yrityksiä. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan palveluntarjoajan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan kotihoitoa tarjoavaan yritykseen puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen tilaus eikä sido sinua mihinkään.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 8    
Joroinen, 3    
Kaavi, 5    
Keitele, 3    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 32    
Lapinlahti, 7    
Leppävirta, 4    
Pielavesi, 4    
Rautalampi, 2    
Rautavaara, 5    
Siilinjärvi, 15    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 2    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 4    
Vesanto, 3    
Vieremä, 4    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 40

Kotihoito

Kotihoidon tarkoituksena on tukea sekä auttaa asiakasta, kun hän tarvitsee alentuneen toimintakyvyn tai sairauden vuoksi apua kotiin. Apua voi tarvita selviytyäkseen päivittäisistä ja henkilökohtaisista toiminnoista. Näitä ovat mm. ruokailussa ja lääkkeiden annossa avustaminen, henkilökohtaisen hygienian hoito tai muita kodinhoidollisia tehtäviä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kotihoidon työntekijät ovat pääasiallisesti kodinhoitajia, kotiavustajia ja lähihoitajia.

Kotihoitoon kuuluu myös, että kotihoidon työntekijät seuraavat asiakkaan vointia ja tiedottavat muutoksista asiakkaan voinnissa. Lisäksi kotihoidon työntekijät neuvovat erilaisiin palveluihin liittyen asiakkaita ja heidän omaisiaan.

Kotihoitoa voi täydentää erilaisissa tukipalveluilla kuten ateriapalvelu ja siivous. Kotihoitoa tarjoavat yritykset tuottavat kuitenkin usein monipuolisesti myös muita palveluita, jolloin samalta palveluntarjoajalta voi saada kotihoidon lisäksi myös tukipalveluita. Kotihoidossa tarjotaan myös monipuolisesti mielen hyvinvoinnin tukemista kuten yhdessä ulkoilua ja keskustelua tai tekemistä asiakkaan toiveiden mukaan.

Kotihoito perustuu aina asiakkaan toimintakyvyn arviointiin ja sen perusteella laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Palveluntuottajan tulee käydä asiakkaan kanssa läpi palvelun sisältö, suorittaminen ja palvelusta aiheutuvat kustannukset. Suunnitelman toteutumista seurataan ja se tarkistetaan tasaisin väliajoin sekä palvelujen tarpeen muuttuessa.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kotihoidon palvelut!