Omaishoidon sijaistaminen

Omaishoitaja on henkilö, joka pitää huolta perheenjäsenestä tai muusta läheisestä, joka sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta hoivan tarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti. Omaishoidon sijaistaminen auttaa omaishoitajaa jaksamaan arjessa paremmin. Omaishoidon tukea saavalla omaishoitajalla on oikeus saada vapaata vähintään 2-3 vuorokautta kalenterikuukautta kohti. Omaishoitaja voi sopia kunnan kanssa vapaiden viettämisestä myös useampana alle vuorokauden mittaisena jaksona. Omaishoidon sijaisia hyödyntämällä omaishoitaja saa aikaa virkistymiseen, sijaisen työskennellessä asiakkaan kotona, tälle tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Sijainen avustaa asiakasta arkisissa askareissa, kuten pukeutumisessa, ruokailuissa , jne.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 11    
Joroinen, 5    
Kaavi, 6    
Keitele, 6    
Kiuruvesi, 9    
Kuopio, 34    
Lapinlahti, 7    
Leppävirta, 5    
Pielavesi, 6    
Rautalampi, 4    
Rautavaara, 8    
Siilinjärvi, 18    
Sonkajärvi, 6    
Suonenjoki, 4    
Tervo, 4    
Tuusniemi, 5    
Varkaus, 6    
Vesanto, 4    
Vieremä, 6    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 48

Omaishoidon sijaistaminen

Omaishoidon sijaistuspalvelussa omaishoitajalle taataan tilaisuus omaan aikaan ja virkistymiseen. Omaishoitajan sijainen työskentelee palvelun saajan kotona tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Työaika on suunniteltavissa yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan ja voi vaihdella muutamista tunneista useampaan vuorokauteen.

Omaishoidon sijainen avustaa asiakasta esimerkiksi arkisissa asioissa, kuten ruokailussa, hygienian hoidossa, pukeutumisessa sekä liikkumisessa ja ulkoilussa.

Omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata vähintään kaksi vuorokautta kalenterikuukautta kohden. Jos omaishoitaja on sidottu läheisensä hoitoon ympäri vuorokauden, on hän oikeutettu kolmeen vapaaseen kalenterikuukautta kohden. Omaishoitaja voi kuitenkin viettää vapaansa useampana alle vuorokauden mittaisena jaksona.

Asiakas saa valita yrityksen, josta se haluaa palvelun hankkia ja yrityksen työntekijä tulee asiakkaan kotiin sovittuna ajankohtana. Omaishoidon sijainen turvaa omaishoitajat vapaapäivät.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset omaishoidon sijaiset!

Omaishoidon sijaistuspalveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio ja Lapinlahti.