Sotainvalidien tukipalvelut

Sotainvalidien tukipalvelut: Rintamaveteraanit ja sotainvalidit ovat lakisääteisesti oikeutettuja saamaan kotona asumista tukevia hoiva- ja tukipalveluita. Palvelun tarve arvioidaan ja sen perusteella myönnetään hoiva- ja hoitopalveluita tai omaishoidon sijaistamista. Tukipalveluista he ovat oikeutettuja saamaan mm. ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalveluja, sekä sosiaalisen kanssakäymisen tukea. Apua voi saada myös kiinteistönhoidon tarpeisiin, kuten lumen luontiin tai nurmikon leikkuuseen.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 6    
Joroinen, 3    
Kaavi, 5    
Keitele, 4    
Kiuruvesi, 4    
Kuopio, 26    
Lapinlahti, 6    
Leppävirta, 4    
Pielavesi, 3    
Rautalampi, 3    
Rautavaara, 5    
Siilinjärvi, 11    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 4    
Varkaus, 3    
Vesanto, 3    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 32

Sotainvalidien tukipalvelut

Sotilasvammalain nojalla järjestettävät palvelut eivät ole riippuvaisia asiakkaan tuloista, eivätkä edellytä asiakkaan tulojen selvittämistä. Palvelujen antamisessa noudatetaan kuitenkin sosiaalihuoltolain mukaista tarvehankintaa. Kotiin annettavat palvelut myönnetään yksilöllisesti palvelutarpeen kartoituksen mukaan.

Sotainvalidien kotiin annettuja palveluja ovat: omaishoito, hoiva- ja hoitopalvelut sekä tukipalvelut. Kotipalveluun sisältyviä tukipalveluita ovat vaatehuolto, siivous, ateriapalvelu, sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut sekä turvapuhelimesta tulevat kustannukset. Sotainvalidin on mahdollista myös saada apua lumitöihin sekä nurmikon leikkuuseen. Palvelujen on kohdistuttava kuitenkin vakituiseen asuntoon ja sen pihapiiriin.

Rintamaveteraanien kotiin annettavia palveluita ovat: omaishoito, hoiva- ja hoitopalvelut sekä tukipalvelut.  Kotipalveluun sisältyviä tukipalveluita ovat ateriapalvelu, vaatehuolto, siivous sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut. Rintamaveteraanien on mahdollista saada myös apua lumitöihin ja nurmikon leikkuuseen. Palvelujen on kohdistuttava kuitenkin vakituiseen asuntoon ja sen pihapiiriin.

Kotona asumista tukevia palveluja kodin lisäksi voidaan korvata myös asumispalveluihin, kuten palveluasumiseen, perhehoitoon ja tehostettuun palveluasumiseen. Jos oleskelu näissä palveluissa on lyhytaikaista, niitä ei korvata.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset sotainvalidien ja rintamaveteraanien tukipalvelut!

Sotainvalidien ja rintamaveteraanien tukipalveluita tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.