Päihdepalvelut

Oman tai läheisen päihteiden käytön aiheuttaessa huolta tai haasteita, on Tarjoomon kautta löydettävissä päihdetyön luotettavia asiantuntijoita avuksi. Päihdepalvelut ja päihdetyö on tavoitteellista toimintaa, joka tähtää esimerkiksi päihteiden käytön vähenemiseen tai täyteen päihteettömyyteen. Tavoitteista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 2    
Joroinen, 2    
Kaavi, 2    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 4    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 3    
Rautalampi, 2    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 2    
Suonenjoki, 2    
Tervo, 2    
Tuusniemi, 2    
Varkaus, 2    
Vesanto, 2    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 4 tulosta

Päihdepalvelut

Päihdepalvelut voi sisältää esimerkiksi sosiaalista tukea, ryhmäterapiaa, perheterapiaa, kuntoutua tai katkaisuhoitoa. Päihdepalvelujen tavoite on ehkäistä ja vähentää päihteiden ongelmakäyttöä ja siihen liittyviä sosiaalisia, taloudellisia ja terveydellisiä haittoja. Päihdepalvelujen tehtävänä ja tavoitteena on myös pyrkiä ehkäisemään syrjäytymistä.

Palvelua voidaan antaa palvelua tarvitsevan lisäksi hänen läheisilleen. Päihdepalvelut ovat asiakaslähtöistä sekä asiakkaan oikeuksia kunnioittavaa ja hoitosuunnitelma tehdään asiakkaan kanssa yhdessä.

Hoitosuhdetyöskentelyssä otetaan asiakkaan elämäntilanne kokonaisvaltaisesti huomioon. Tavoitteena asiakkaalla voi olla esimerkiksi päihteiden käytön vähentäminen, päihteettömyys tai psyykkisen voinnin koheneminen. Tavoitteet määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tavoitteita ja kuntoutumista arvioidaan säännöllisesti yhdessä. Arviointiin voi tarvittaessa osallistua asiakkaan omaiset tai muu tukiverkosto.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset päihdepalvelut!

Päihdepalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.