Laske kotitalousvähennyksen määrä Tarjoomon kotitalousvähennyslaskurin avulla

23.10.2024 - Uutiset

Tarjoomosta löydät nyt myös kotitalousvähennyslaskurin. Laskuri löytyy kaikista sellaisista palvelukorteista, joiden hankkimisesta voi saada kotitalousvähennystä.

Linkki laskuriin tulee palvelukortteihin automaattisesti, kun Tarjoomon palveluntarjoajat merkitsee rastin ruutuun “kotitalousvähennykseen oikeutettu palvelu”.

Kotitalousvähennystä hakevan on hyvä muistaa, että vähennystä saa vain työn osuudesta, ei tarvikkeista. Lisäksi yrityksen, joka palvelua tarjoaa tulee olla rekisteröitynyt ennakkoperintärekisteriin. Tieto siitä, mitkä palvelut ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen sekä muut tarkemmat tiedot kotitalousvähennyksestä löytyvät verottajan sivulta. Palveluita hankkivan kannattaa aina varmistaa myös palveluntarjoajalta, että hankittava palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Kotitalousvähennyksen määrä on tähän saakka ollut kotitaloustyöstä sekä hoiva- ja hoitotyöstä 60 prosenttia sekä remonteista eli kunnossapito- ja perusparannustöistä 40 prosenttia. Vuoden 2025 alusta kotitalousvähennys on kaikista edellä mainituista palveluista 35 prosenttia.