Kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa arkipäivän askareista selviämistä kotona. Kotipalvelut voivat sisältää monipuolisesti avustamista esimerkiksi henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja lääkkeiden antamisessa tai kodinhoidollisia tehtäviä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kotipalvelun sisällöstä sovitaan tarkemmin asiakkaan tai hänen omaistensa kanssa. Palveluntuottajan tulee käydä asiakkaan kanssa läpi palvelun sisältö, suorittaminen ja palvelusta aiheutuvat kustannukset. Suositeltavaa on tehdä kirjallinen sopimus palveluista asiakkaan kanssa etukäteen.Tulosta listaus
Iisalmi, 5    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 32    
Lapinlahti, 4    
Siilinjärvi, 5    
Sonkajärvi, 4    
Varkaus, 3    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 45

Kotipalvelu

Kotipalvelun tarkoituksena on tukea sekä auttaa asiakasta, kun hän tarvitsee alentuneen toimintakyvyn tai sairauden vuoksi apua kotiin. Apua voi tarvita selviytyäkseen päivittäisistä ja henkilökohtaisista toiminnoista. Näitä ovat mm. ruokailussa ja lääkkeiden annossa avustaminen, henkilökohtaisen hygienian hoito tai muita kodinhoidollisia tehtäviä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kotipalvelun työntekijät ovat pääasiallisesti kodinhoitajia, kotiavustajia ja lähihoitajia.

Kotipalveluun kuuluu myös, että kotipalvelun työntekijät seuraavat asiakkaan vointia ja tiedottavat muutoksista asiakkaan voinnissa. Lisäksi kotipalvelun työntekijät neuvovat erilaisiin palveluihin liittyen asiakkaita ja heidän omaisiaan.

Kotipalvelua voi täydentää erilaisissa tukipalveluilla kuten ateriapalvelu ja siivous. Kotipalveluyritykset tarjoavat kuitenkin monipuolisesti palveluita, jolloin samalta palveluntarjoajalta saa kotipalvelun lisäksi myös tukipalveluita. Kotipalveluissa tarjotaan myös monipuolisesti mielen hyvinvoinnin tukemista kuten yhdessä ulkoilua ja keskustelua tai tekemistä asiakkaan toiveiden mukaan.

Kotipalvelu perustuu aina asiakkaan toimintakyvyn arviointiin ja sen perusteella laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Suunnitelman toteutumista seurataan ja se tarkistetaan tasaisin väliajoin sekä palvelujen tarpeen muuttuessa.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kotipalvelut!

Kotipalveluita tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.