Ravitsemusneuvonta

Ravitsemusneuvonnalla edistetään terveellisen ja monipuolisen ravitsemuksen saantia. Terveellinen ruoka huomioi ravitsemussuositukset, on maukasta ja ravintoainerikasta. Ravitsemusneuvonta auttaa myös erilaisten ruokavalioiden laatimisessa, esimerkiksi gluteeniton, maidoton tai vegaaniruokavalio. Ravitsemusneuvontaa antavalla palveluntarjoajalla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 1    
Kaavi, 1    
Kuopio, 7    
Lapinlahti, 1    
Rautavaara, 1    
Siilinjärvi, 3    
Tuusniemi, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ravitsemusneuvonta

Ravitsemuksella on ikäihmisten terveyteen ja toimintakykyyn iso vaikutus. Se edesauttaa kotona asumista, parantaa vireystilaa ja elämänlaatua. Ikääntyminen voi kuitenkin aiheuttaa erityistarpeita ruokavalioon tai ruokahalu voi heikentyä ikääntyessä.

Ravitsemusneuvonta perustuu ravitsemuksen asiantuntemukseen. Ravitsemusneuvonta ei kuitenkaan sovellu sairauden hoitoon liittyviin ruokavalio-ohjauksiin, tähän tarkoitukseen suositellaan ravitsemusterapiaa. Ravitsemusneuvontaa antavalla palveluntarjoajalla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus.

Ravitsemusneuvonta edistää terveellistä ja monipuolista ravitsemuksen saantia. Ravitsemusneuvonnalla voi saada apua esimerkiksi ruokavalion täysipainoiseen koostamiseen, ravintoaineiden saantiin ruoasta sekä ateriarytmiin.  Terveellisessä ruoassa huomioidaan ravitsemussuositukset, ruoka on maukasta sekä ravintoainerikasta. Ravitsemusneuvonnassa voit saada apua myös erilaisten ruokavalioiden laatimiseen, kuten gluteeniton, maidoton tai vegaaniruokavalio.

Tarjoomosta löydät ikäystävällistä, yksilöllistä, luotettavaa, ammattitaitoista ja tarpeenmukaista ravitsemusneuvontaa!

Ravitsemusneuvonnan palveluita tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio.