Kotisairaanhoito

Alina Kuopio, keskusta
Alk. 45,00 € / tunti

Hinnastoliite ›

ma-su 7-22
Kotikäynnit

Kotisairaanhoitaja apuna arjessa

Alinan kotisairaanhoitopalvelut ovat joustavia ja palvelu räätälöidään aina hoitavan lääkärin ohjeiden sekä sinun toiveidesi mukaan.

Lisätiedot palvelusta

Käytössämme on omahoitajajärjestelmä, jonka etuna on syvempi ymmärrys asiakastamme kohtaan. Hyvä hoivanlaatu vaatii parempaa ymmärrystä siitä, millainen kotisairaanhoidon tarve kullakin asiakkaallamme on. Myös pienet muutokset hoidon tarpeessa huomataan helpommin, kun hoitosuhde on läheinen. Tutut kohtaamiset parantavat myös elämänlaatua, kun vastassa on tuttu ja turvallinen kotisairaanhoitaja.
Miten kotisairaanhoitaja auttaa arjessa?

Kotisairaanhoitaja palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteena on kokonaisvaltainen palvelu, joka pystyy reagoimaan myös muuttuviin tilanteisiin. Kotisairaanhoitajan käynnillä otetaan yleensä verinäytteet ja tehdään erilaisia mittauksia. Lähete näytteenottoon voi tulla yksityisestä ja julkisesta lääkäripalvelusta, jolloin kotisairaanhoitajamme ottavat näytteen ja huolehtivat siitä, että asiat kulkevat sovitusti eteenpäin. Tuttua on myös haavanhoidot eri muodoissaan, niin leikkausompeleiden poistot, kroonisten haavojen puhdistukset kuin esimerkiksi haavanhoidot kaatumisen jälkeen. Kotisairaanhoitaja osallistuu myös lääkehoitoon, tämä voi tarkoittaa esimerkiksi lääkkeiden annostelua, reseptien uusimista tai lääkehoidon toteutuksen arviointia. Erilaisten hakemusten ja etuusasioiden hoitoon meiltä löytyy myös kokemusta.

Alina Kuopio, keskusta

Tutustu palveluntarjoajaan

PalveluksessanneToimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotisairaanhoito”