Kuntosali (HUR-älykuntosali)

Live-säätiö
Alk. 45,00 € / kk

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma - pe 6 - 10 ja 16-21, la-su 6-21
Sijainti kartalla

Tervetuloa kaikille sopivaan HUR-älykuntosaliin Iisalmen Satamakadulle!

Lisätiedot palvelusta

Kuntosaliharjoittelu sopii lähes kaikille, iästä riippumatta. Live Iisalmen kuntosali sijaitsee torin laidalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kuntosalimme sopii sinulle, joka kaipaat rauhallista ja valoisaa paikkaa harjoitella omaan tahtiin. HUR:n paineilmalaitteissamme paino ja vastus on tasainen koko liikeradalla ja voidaan säätää jokaiselle sopivaksi.

Henkilökohtaisen harjoitusohjelman laadittuamme sinun ei tarvitse muistaa painoja tai laiteasetuksia, vaan älylaite tunnistaa sinut, säätää laitteen sinulle sopivaksi, ohjaa harjoitusohjelman suorittamisen sekä tallentaa tekemäsi harjoitteet. Ohjelma voidaan laatia nousujohteiseksi. Näin ollen voit seurata edistymistäsi helposti. Mutta salimme sopii myös peruskuntoilijalle ilman sen suurempia tavoitteita tai kokemusta. Tule nauttimaan liikkumisen ilosta, ota vaikka kaverikin mukaan!

Kuinka kuntosalille pääsee?

Kuntosalin omatoiminen käyttö on mahdollista sen jälkeen, kun olet osallistunut maksuttomalle infotunnille tai käynyt kuntosalin starttipaketin. Infotunneilla Liven ammattilainen kertoo Liven palveluista ja opastaa  kuntosalilaitteiden käyttöön.

Seuraavat esittelytunnit: https://www.livesaatio.fi/kuntoutus/oma-hyvinvointi/kuntosalit/iisalmi

Esittelytunneilla on aina fysioterapeutti tai liikunnanohjaaja kertomassa Liven palveluista ja opastaa kuntosalilaitteiden käytön.

Suosittelemme kuntosalin starttipakettia, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kuntosalilla käymisestä. Starttipaketti sisältää kaksi yksilöllistä kuntosaliohjauskertaa alkukartoituksen tekemiseksi, harjoitusohjelman laatimiseksi ja laitteiden käytön opastuksen. Siitä on helppo jatkaa kuntoilua itsenäisesti.

Tiedustele lisää tai varaa palvelu numerosta 040 824 0296 tai jätä viesti asiakassihteeri@inlive.fi niin otamme yhteyttä.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi