Fysioterapia

Live-säätiö
Alk. 70,00 € / 45 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Fysioterapia tuo helpotusta erilaisiin särkyihin ja kiputiloihin, myös akuuteissa tilanteissa. Fysioterapia auttaa pysymään toimintakykyisenä iän karttuessa sekä tapaturman tai leikkauksen jälkeisessä arjessa. MYÖS KOTIKÄYNNIT!

Lisätiedot palvelusta

Liven fysioterapiatilat ovat esteettömät, joten esimerkiksi pyörätuolilla pääsee liikkumaan sujuvasti. Käytössä ovat polkulaitteet ja seisomatelineet sekä kävelyvaljaat kevennettyyn kävelyharjoitteluun. Kipujen ja turvotusten hoitoon tarjoamme manuaalista fysioterapiaa, lymfaterapiaa, LPG-hoitoa sekä muita fysikaalisia hoitoja, kinesio-teippauksia sekä tukisukkia ja -hihoja. Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme myös neurologista tai muuta vaativampaa fysioterapiaa. Kysy lisää!

HUOM! Kotikäyntinä tehtävästä laillistetun fysioterapeutin suorittamasta fysioterapiasta vuonna 2024 60% kotitalousvähennys! Voit ostaa palvelun itsellesi tai läheisellesi, myös palvelutalossa asuva saa kotitalousvähennystä siellä tehtävästä fysioterapiasta!

Tiedustele lisää ja varaa aika: p. 0500 651 887 tai jätä viesti kupoli@inlive.fi niin olemme yhteydessä.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Live Kuopio Kupoli
Live Kuopio Kupoli
0500 651 887
kupoli@inlive.fi

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi