Kotisiivous

Kotisiivous on palvelu, joka suoritetaan asiakkaan kodissa, ja sen sisältö määritellään aina yksilöllisesti. Palveluntarjoaja selvittää ja arvioi etukäteen asiakkaan tarpeet, jonka pohjalta määritellään siivouksen sisällöt, käytettävä aika ja mahdollisen säännöllisesti tapahtuvan siivouksen aikataulutus. Kotisiivous voi olla sopimuksen mukaan kertaluonteinen palvelu tai säännöllistä, toistuvaa palvelua. Säännöllisessä kotisiivouksessa palveluntarjoaja nimeää asiakkaalle siivoojan mahdollisuuksien mukaan. Kotisiivouksen yhteydessä toivotuista suuritöisemmistä siivousaskareista (esimerkiksi saunan pesu) sovitaan erikseen.Tulosta listaus
Iisalmi, 5    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 20    
Lapinlahti, 3    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 2    
Varkaus, 4    
Vieremä, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 45

Kotisiivous

Kotisiivous suoritetaan asiakkaan kodissa sopimuksen mukaisesti. Kotisiivouspalvelut suunnitellaan asiakkaan tai omaisten kanssa yhdessä asiakkaan yksilöllisiä tarpeita tukien. Näiden tarpeiden mukaan palveluntarjoaja arvioi ja suunnittelee tarpeet, siivouksen sisällön, siihen käytettävän ajan ja siivouksen aikataulutuksen.

Normaaliin viikkosiivoukseen kuuluu yleisesti lattiapintojen imurointi ja pesu, wc-tilojen pesut sekä pölyjen pyyhintä. Lisäksi viikkosiivouksen yhteydessä voi sisältää keittiön pintojen pyyhkimistä, sohvien tai kankaisten huonekalujen imurointia ja mattojen puistelua. Asiakkaan kanssa voidaan suunnitella kotisiivouksen perussisältö ja tarvittaessa esimerkiksi suuritöisimmistä siivouksista voidaan sopia erikseen. Kotisiivouksen voi sopia kertakäyntinä tai pidempijaksoisena ja säännöllisenä palveluna. Kotisiivouspalvelujen käyttö ei sulje pois sitä, etteikö asiakas voisi itse halutessaan tehdä joitain siivoustöitä jos toimintakyky sen sallii.

Kotisiivouspalveluita tarjotaan myös arvonlisäverottomana ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut. Palveluntarjoaja arvioi onko asiakas oikeutettu arvonlisäverottomaan hintaan.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kotisiivouspalvelut!

Kotisiivouspalvelut löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.

Tutustu palveluselosteeseen