Kotisiivous

Kotisiivous on palvelu, joka suoritetaan asiakkaan kodissa, ja sen sisältö määritellään aina yksilöllisesti. Palveluntarjoaja selvittää ja arvioi etukäteen asiakkaan tarpeet, jonka pohjalta määritellään siivouksen sisällöt, käytettävä aika ja mahdollisen säännöllisesti tapahtuvan siivouksen aikataulutus. Kotisiivous voi olla sopimuksen mukaan kertaluonteinen palvelu tai säännöllistä, toistuvaa palvelua. Säännöllisessä kotisiivouksessa palveluntarjoaja nimeää asiakkaalle siivoojan mahdollisuuksien mukaan. Kotisiivouksen yhteydessä toivotuista suuritöisemmistä siivousaskareista (esimerkiksi saunan pesu) sovitaan erikseen.

Tulosta listaus
 
Alv 0 %
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja

Näytetään kaikki 18 tulosta

Lisätietoa tästä kategoriasta

Kotisiivous on palvelu, joka suoritetaan asiakkaan kodissa, ja sen sisältö määritellään aina yksilöllisesti. Palveluntarjoaja selvittää ja arvioi etukäteen asiakkaan tarpeet, jonka pohjalta määritellään siivouksen sisällöt, käytettävä aika ja mahdollisen säännöllisesti tapahtuvan siivouksen aikataulutus.

Kotisiivous voi olla sopimuksen mukaan kertaluonteinen palvelu tai säännöllistä, toistuvaa palvelua. Säännöllisessä kotisiivouksessa palveluntarjoaja nimeää asiakkaalle siivoojan mahdollisuuksien mukaan. Kotisiivouksen yhteydessä toivotuista suuritöisemmistä siivousaskareista (esimerkiksi saunan pesu) sovitaan erikseen.

Tutustu palveluselosteeseen