Siivouspalvelu senioreille

Suomen Seniorihoiva Oy
Alk. 39,00 €/tunti (alv0%)
48,36€ (alv24%)Alv 0%, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut, muilta asiakkailta alv 24%

Hinnoittelun lisätiedot ›

Sopimuksen mukaan
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Toteutamme laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut osana hoivapalveluitamme.

Lisätiedot palvelusta

Toteutamme laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut osana hoivapalveluitamme, jolloin palvelu on täysin arvonlisäverotonta ja perustuu kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan.

Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, joka kattaa kodin siisteyden ja puhtauden sekä tarvittavat kotitaloustyöt ja mahdollisesti myös pihatyöt. Kiinnitämme myös erityistä huomiota kodin turvallisuuteen ja mahdollisten asumisen riskien minimoimiseen.

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen siivooja. Tuttu ja turvallinen siivooja toimii asiakkaan tukena ja seurana kaikessa toiminnassa. Toimimme aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo.

Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut voivat sisältää siivousavun lisäksi esimerkiksi apua arjen askareissa kuten ruuanlaitossa, tiskausta tai pyykinpesua.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi