Ikkunanpesu

Ikkunanpesu koetaan usein työläänä ja hankalana, mutta onneksi siihenkin on Tarjoomosta apua saatavilla! Palveluntarjoaja sopii asiakkaan kanssa etukäteen käytössä olevista välineistä. Jos ikkunanpesu sisältää hankalasti saavutettavia kohteita (esim. korkeat tai suuret ikkunalasit), on hyvä sopia palveluntarjoajan kanssa erikseen myös muista työvälinetarpeista, kuten tikkaat.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 6    
Joroinen, 1    
Kaavi, 2    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 7    
Kuopio, 29    
Lapinlahti, 6    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 4    
Rautalampi, 1    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 19    
Sonkajärvi, 4    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 2    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 4    
Vesanto, 2    
Vieremä, 5    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 52

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu voi olla työlästä ja varsinkin ikääntyessä voi muuttua hankalaksi toimintakyvyn heikentyessä. Ikkunanpesu voi myös olla epämiellyttävä työ itselleen, mutta apua on saatavilla ammattilaisilta.

Palveluntarjoajat sopivat asiakkaan kanssa aina etukäteen käytössä olevista välineistä. Ikkunanpesuun voidaan käyttää asiakkaan omia välineitä ja pesuaineita, mikäli asiakas näin haluaa tai palveluntarjoajan välineitä ja pesuaineita. Palveluntarjoajien välineet ja pesuaineet on tarkoin valittu kohteen mukaan ja niin, ettei niistä aiheudu vahinkoa tai haittaa. Mikäli ikkunanpesuun liittyy hankalasti saavutettavia kohteita, kuten suuret tai korkeat ikkunalasit, on palveluntarjoajan kanssa hyvä sopia erikseen myös mikäli hän tarvitsee muita työvälineitä, kuten esimerkiksi tikkaita.

Palveluntarjoajilla löytyy kokemusta ja jälki on ammattimaista.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palvelut ikkunanpesuun!

Ikkunanpesua tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.