Kotisiivous

Vertaile kotisiivouspalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan kotisiivoojan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan siivoojaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen tilaus eikä sido sinua mihinkään. Tarjoomossa ilmoittavien kotisiivousta tarjoavien yritysten taustat on tarkistettu.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 9    
Joroinen, 4    
Kaavi, 7    
Keitele, 5    
Kiuruvesi, 10    
Kuopio, 36    
Lapinlahti, 10    
Leppävirta, 6    
Pielavesi, 6    
Rautalampi, 4    
Rautavaara, 6    
Siilinjärvi, 24    
Sonkajärvi, 7    
Suonenjoki, 4    
Tervo, 4    
Tuusniemi, 7    
Varkaus, 7    
Vesanto, 4    
Vieremä, 7    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 60

Kotisiivous

Kotisiivous suoritetaan asiakkaan kodissa sopimuksen mukaisesti. Kotisiivouspalvelut suunnitellaan asiakkaan tai omaisten kanssa yhdessä asiakkaan yksilöllisiä tarpeita tukien. Näiden tarpeiden mukaan palveluntarjoaja arvioi ja suunnittelee tarpeet, siivouksen sisällön, siihen käytettävän ajan ja siivouksen aikataulutuksen.

Normaaliin viikkosiivoukseen kuuluu yleisesti lattiapintojen imurointi ja pesu, wc-tilojen pesut sekä pölyjen pyyhintä. Lisäksi viikkosiivouksen yhteydessä voi sisältää keittiön pintojen pyyhkimistä, sohvien tai kankaisten huonekalujen imurointia ja mattojen puistelua. Asiakkaan kanssa voidaan suunnitella kotisiivouksen perussisältö ja tarvittaessa esimerkiksi suuritöisimmistä siivouksista voidaan sopia erikseen. Kotisiivouksen voi sopia kertakäyntinä tai pidempijaksoisena ja säännöllisenä palveluna. Kotisiivouspalvelujen käyttö ei sulje pois sitä, etteikö asiakas voisi itse halutessaan tehdä joitain siivoustöitä jos toimintakyky sen sallii.

Kotisiivouspalveluita tarjotaan myös arvonlisäverottomana ikäihmisille, joiden toimintakyky on alentunut. Palveluntarjoaja arvioi onko asiakas oikeutettu arvonlisäverottomaan hintaan.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kotisiivouspalvelut!

Kotisiivouspalvelut löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.