Pyykkihuolto

Pyykkihuolto voi viedä arjessa paljon aikaa ja energiaa, mutta Tarjoomosta löytyy apua myös siihen. Palveluntarjoajat voivat tarjota pyykkihuoltoa asiakkaalle ainoana palveluna tai osana laajempaa palvelukokonaisuutta.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 9    
Joroinen, 3    
Kaavi, 4    
Keitele, 4    
Kiuruvesi, 9    
Kuopio, 35    
Lapinlahti, 8    
Leppävirta, 6    
Pielavesi, 6    
Rautalampi, 3    
Rautavaara, 4    
Siilinjärvi, 19    
Sonkajärvi, 6    
Suonenjoki, 5    
Tervo, 4    
Tuusniemi, 5    
Varkaus, 5    
Vesanto, 3    
Vieremä, 6    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 58

Pyykkihuolto

Pyykkihuollon sisältö on sovittavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Joskus pyykkihuolto voi tarkoittaa ainoastaan pyykin pesua eli vaatteiden, lakanoiden, pyyhkeiden ja muiden tekstiilien pesemistä. Joillakin palveluntarjoajilla pyykkihuoltoon sisältyy esimerkiksi puhtaiden lakanoiden vaihto vuoteeseen vaikkapa kotisiivouksen yhteydessä.

Kotioloissa pyykinpesutapoja ovat konepesu ja pesutuvat, vaihtoehtoina tälle löytyy palvelupesulat, jotka hoitavat pyykkäämiseen kaikki vaiheet. Pyykkihuolto voi viedä asiakkaalta paljon aikaa ja energiaa. Toimintakyvyn alentuessa pyykkihuoltoon käytetty aika nousee entisestään, eikä oma jaksaminen välttämättä riitä. Palveluntarjoajat voivat tarjota pyykkihuoltoa asiakkaalle ainoana palveluna tai osana laajempaa palvelukokonaisuutta.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset pyykkihuoltopalvelut!

Pyykkihuoltopalvelut löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.