Terveysneuvonta

Terveysneuvonta on terveydenhuollon ammattihenkilöstön tuottamaa toimintaa. Asiakkaiden hyvinvointia tuetaan suunnitelmallisesti terveyslähtöisellä vuorovaikutuksella ja viestinnällä. Terveysneuvonnan tehtävänä on mm. seurata ja edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä tukea terveyttä edistäviä ja sairauksia ehkäiseviä valintoja.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 6    
Joroinen, 2    
Kaavi, 5    
Keitele, 1    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 11    
Lapinlahti, 7    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 1    
Rautalampi, 1    
Rautavaara, 5    
Siilinjärvi, 10    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 1    
Tervo, 1    
Tuusniemi, 4    
Varkaus, 4    
Vesanto, 1    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 13

Terveysneuvonta

Terveysneuvonta tukee suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia terveyslähtöisellä viestinnällä ja vuorovaikutuksella yksilö-, ryhmä- ja väestötasolla. Terveysneuvontaan voi liittyä myös terveystarkastuksia, joilla tarkoitetaan kliinisiä tutkimuksia tai muilla luotettavilla menetelmillä suoritettua terveydentilan ja toimintakyvyn tarkastusta. Tarkastus on terveyden edistämiseen liittyvää terveydentilan selvittämistä.

Terveysneuvonnan tehtävänä on seurata asiakkaan hyvinvointia ja terveyttä, tukea toimintakykyä ja sairauksien ehkäisyä, edistää mielenterveyttä ja elämänhallintaa, tukea terveyttä edistäviä sekä sairauksia ehkäiseviä valintoja ja tarjota ravitsemus- ja liikuntaneuvontaa.

Terveysneuvonnan ja terveyden edistämisen tavoitteena on lisätä edellytyksiä ja mahdollisuuksia huolehtia omasta terveydestään. Terveysneuvonnalla voidaan tukea ikäihmisen itsenäistä kotona pärjäämistä sekä toimintakykyä.

Tarjoomosta löydät ikäystävällistä, yksilöllistä, luotettavaa, ammattitaitoista ja tarpeenmukaista terveysneuvontaa!

Terveysneuvontaa tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.