35,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-17
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Siivoustyöt, piha- ja puutarhatyöt, ompelutyöt, kunnostus- ja huoltotyöt, kauppa- ja asiointireissut, ulkoilussa avustaminen. Tarjoan ystävällistä ja luotettavaa palvelua kotonasi tai mökilläsi Sonkajärvellä ja Iisalmessa.

Lisätiedot palvelusta

Tällä hetkellä voin palvella uusia asiakkaita satunnaisesti. Uusille viikoittaisille säännöllisille asiakkuuksille ei tällä hetkellä ole. 

Siivoustyöt

Siivoan kotonasi tarpeen mukaan. Teen esimerkiksi ylläpitosiivouksia, suursiivouksia ja pesen ikkunoita. Siivoan sopimuksen mukaan myös omilla, asianmukaisilla ja uusilla välineilläni. Mattojen ja petauspatjojen syväpuhdistus ja kuivapesu hoituu kotonanne näppärästi.

Piha- ja puutarhatyöt

Hoidan piha- ja puutarhatyösi puolestasi. Leikkaan, lannoitan ja kalkitsen nurmikot ja vien kesäkalusteet syksyllä talvivarastoon. Siivoan myös pihasi lehdistä ja neulasista ja vien pois tontilla olevat roskat.

Ompelupalvelu

Parsin ja paikkaan korjausta vaativat tekstiilit. Vaihdan esimerkiksi rikkoontuneet vetoketjut ja ompelen napit paikoilleen. Lisäksi ompelen sinulle kauniita kodintekstiilejä kuten verhoja, päiväpeittoja ja tyynyjä.

Kunnostus- ja huoltotyöt. Kauppa- ja asiointireissut. Ulkoilussa avustaminen

Teen kodin pienet kunnostus- ja huoltotyöt ammattitaidolla. Uusin ikkunoiden tiivisteet, puhdistan liesituulettimet ja viemäreiden hajulukot sekä vaihdan lamput. Lisäksi teen kauppa- ja muut asiointireissut puolestasi.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.