Pitopalvelu

Pitopalvelu ja pitopalveluiden tarjoajat ovat mukana niin arjen kuin juhlankin iloissa ja suruissa. Palvelu voi sisältää tarjoilujen lisäksi myös esimerkiksi astiat ja tarvikkeet, tarjoiluhenkilökunnan ja/tai tilan. Palveluntarjoajan tulee ilmoittaa selkeästi asiakkaalle palvelun sisältö ja hinnan muodostumisen perusteet. Tarjoomon kautta löydät palvelutarjoajat merkkipäiville, perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.Tulosta listaus
Kuopio, 4    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 6 tulosta

Pitopalvelu

Pitopalvelut tarjoavat palveluitaan niin arkeen kuin juhlaankin, iloissa tai suruissa. Palvelun sisältö on muokattavissa omiin tarpeisiin. Tarjoilun lisäksi palvelu voi sisältää esimerkiksi tilat, tarjoiluhenkilökunnan sekä astiat ja tarvikkeet. Palveluntarjoajamme ilmoittavat selkeästi asiakkaalle mitä palvelu pitää sisällään ja millä perustein hinta muodostuu.

Pitopalvelu on tärkeä apua erilaisissa tilaisuuksissa, varsinkin jos oma toimintakyky on laskenut tai haluaa keskittyä itse nauttimaan vain juhlista, jolloin osaava henkilökunta hoitaa muun. Pitopalvelu tarjoaa maukkaat ruoat ja herkullisia leivonnaisia ja kakkuja kotiin tai juhliin.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset pitopalvelut!

Pitopalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.