Lääkkeiden jako dosettiin

Lääkkeiden jakaminen dosettiin helpottaa lääkkeenottoa varsinkin mikäli lääkkeitä on useampia. Lääkkeet voidaan jakaa dosettiin esimerkiksi viikoksi kerrallaan tai useampaan dosettiin useammalle viikolle. Lääkkeiden jako dosettiin on hyvä vaihtoehto myös silloin jo on vaikea muistaa ottaa lääkettä.

Tulosta listaus
 
Alv 0 %
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja

Näytetään tulokset 1–8 / 9

Lääkkeiden jako dosettiin

Lääkkeiden jakaminen dosettiin helpottaa lääkehoidon päivittäistä toteuttamista. Lääkkeet voidaan jakaa dosettiin viikoksi kerrallaan. Jos omistaa useamman dosetin, voi lääkkeet jakaa dosettiin useammalle viikolle kerralla.

Lääkkeiden dosettiin jakamiseen kannattaa varata aikaa ja rauhallinen paikka. Käytössä olevista lääkkeistä kannattaa tehdä lääkelista tai sen voi pyytää hoitavalta taholta. Lääkelistasta on helppo tarkistaa lääkkeen nimi, sen annostus ja mihin aikaan päivästä se otetaan. Lääkelistaa seuraamalla helpotat lääkkeiden jakamista dosettiin.

Lääkkeet jaetaan dosettiin oikeisiin lokeroihin lääkelistaa noudattaen. Lopuksi on aina hyvä vielä tarkistaa, että dosetin lokeroissa on oikea määrä oikeita lääkkeitä. Lääkkeet voi jakaa dosettiin itse tai omainen voi hoitaa lääkkeiden jaon dosettiin. Lääkkeiden dosettijakoon voi kysyä apua myös kotipalvelusta tai apteekista.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palvelut lääkkeiden dosettijakoon!

Lääkkeiden jakamista dosettiin tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.