Lääkkeiden jako dosettiin

Lääkkeiden jako dosettiin helpottaa lääkkeenottoa varsinkin mikäli lääkkeitä on useampia. Lääkkeet voidaan jakaa dosettiin esimerkiksi viikoksi kerrallaan tai useampaan dosettiin useammalle viikolle. Lääkkeiden jako dosettiin on hyvä vaihtoehto myös silloin jo on vaikea muistaa ottaa lääkettä.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 5    
Joroinen, 1    
Kaavi, 5    
Kuopio, 19    
Lapinlahti, 5    
Leppävirta, 1    
Pielavesi, 1    
Rautavaara, 4    
Siilinjärvi, 9    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 23

Lääkkeiden jako dosettiin

Lääkkeiden jako dosettiin helpottaa lääkehoidon päivittäistä toteuttamista. Lääkkeet voidaan jakaa dosettiin viikoksi kerrallaan. Mikäli omistaa useamman dosetin, voilääkkeet jakaa dosettiin useammalle viikolle kerralla.

Lääkkeiden dosettiin jakamiseen kannattaa varata aikaa ja rauhallinen paikka. Käytössä olevista lääkkeistä kannattaa tehdä lääkelista tai sen voi pyytää hoitavalta taholta. Lääkelistasta on helppo tarkistaa lääkkeen nimi, sen annostus ja mihin aikaan päivästä se otetaan. Lääkelistaa seuraamalla helpotat lääkkeiden jakoa dosettiin.

Lääkkeet jaetaan oikeisiin lokeroihin lääkelistaa noudattaen. Lopuksi on aina hyvä vielä tarkistaa, että dosetin lokeroissa on oikea määrä oikeita lääkkeitä. Lääkkeiden jaon voi tehdä itse tai sen voi hoitaa omainen. Lääkkeiden dosettijakoon voi kysyä apua myös kotipalvelusta tai apteekista.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palvelut lääkkeiden dosettijakoon!

Lääkkeiden jakamista dosettiin tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.