Koulutuksen info

KOULUTTAJA TUULAN TERVEISET: 

Tervetuloa koulutukseen! (pdf)

Koulutukseen ei tarvitse erityisemmin valmistautua etukäteen. 

  • Varaa mukaan kynää ja paperia, sillä saatat haluta kirjata jotain muistiin ja teemme välillä tehtäviä, joissa voit kirjoittaa ylös ajatuksiasi. 
  • Tule mukaan avoimin ja uteliain mielin. Koulutuksessa tulee esimerkkejä ikäystävällisyydestä monilta toimialoilta ja on tärkeää, että mietit, mitä käsiteltävä aihe tarkoittaa oman yrityksesi näkökulmasta. Kysy ja keskustele! 
  • Rohkaisen pitämään tapaamisen aikana kameraa auki, mikäli mahdollista. Tämä ei ole kuitenkaan pakollista. 
  • Koulutuksen aikana käydään keskusteluja, joissa voit tuoda esille omia ajatuksia ja yritykseesi liittyviä asioita sen verran kuin sinulle on sopivaa.

TAPAAMISET JA OHJELMA: 

Koulutustapaamiset järjestetään online Teamsissa. Pääset tapaamiseen aina tällä linkillä! Linkki löytyy myös jokaisen oppitunnin esittelystä.

Tapaamisten ensimmäinen puoli koostuu vastuukouluttaja Tuula Kukkosen alustuksesta ja keskusteluista, lukuunottamatta ensimmäistä ja viimeistä tapaamista, jolloin ohjelmasta vastaa Tuula. Tapaamisten toisessa osassa pääset viemään eteenpäin oman yrityksesi kehittämistä yhdessä muiden osallistujien ja Tarjoomon työntekijöiden kanssa.

Ke 23.3. klo 14–17, Senioritalous ja ikäystävällisyys 

Ke 30.3. klo 14–17, Ikäystävällisen yrityksen kriteerit 1/2 

Ke 6.4. klo 14–17, Ikä- ja muistiystävällinen asiakaspalvelu 
Vierailevana luennoitsijana Eija Rytkönen Pohjois-Savon Muisti ry:stä.

Ke 20.4. klo 14–17, Ikäystävällisen yrityksen kriteerit 2/2 

Ke 27.4. klo 14–17, Asiakaskokemuksen merkitys ikäystävällisessä yrityksessä 

Ke 4.5. klo 14–17, Ikäystävällisen yrityksen kehittäminen 

VERKKOKOULUTUSYMPÄRISTÖ: 

Pääset kirjautumaan Tarjoomon verkkokoulutusympäristöön omilla tunnuksillasi osoitteessa https://tarjoomo.fi/kirjautuminen/ tai Tarjoomon verkkosivujen oikeasta yläreunasta klikkaamalla Sisäänkirjautuminen. 

Jos sinulla on Tarjoomon palveluntarjoajan tunnukset, pääset koulutusalustalle samoilla tunnuksilla kuin muutenkin Tarjoomoa käyttäessäsi. 

Jos sinulla ei ole palveluntarjoajan tunnuksia Tarjoomoon, olet luonut tunnukset ilmoittautuessasi. 

Koulutusalustalle kirjauduttuasi löydät koulutuksen oppitunnit sivun oikeasta laidasta tai mobiilissa sivun lopusta. Oppitunnit avautuvat aina tapaamista edeltävän viikon perjantaina. Löydät oppituntisivulta ohjelman sekä materiaalit -välilehdeltä kouluttajien valikoimia lisäaineistoja.

Mikäli sinulle herää kysyttävää tai eteen tulee teknisiä ongelmia, älä epäröi ottaa yhteyttä! Ratkotaan asioita yhdessä!
Vesa Linnanmäki, puh. 050 533 4830
Maija Kaipiainen, puh. 050 3700 222

KOULUTTAJA TUULA KUKKONEN
Lue Tuulan haastattelu Tarjoomon -verkkosivuilta

TEAMSIN KÄYTTÖ:
Sinun ei ole pakko ladata Teamsin sovellusta tai luoda mitään tunnuksia päästäksesi mukaan koulutustapaamisiin. Pääset koulutusta varten luodun linkin avulla kirjautumaan Teamsiin myös internet-selaimella ilman sovellusta.

Tarvittaessa löydät tarkempia ohjeita (englanniksi) Teamsin käytöstä TÄÄLTÄ