Hoiva- ja kotityöpalvelut

Pieksän KotiHoiva Oy
39,68 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

Sopimuksen mukaan
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Avustajamme auttavat asiakkaitamme tavanomaisissa, päivittäisissä asioissa asiakkaan kodissa (laitoksessa) ja kodin ulkopuolella. Apu voi olla esimerkiksi viriketoimintaa (tapahtumissa tai kahvilassa käynti) tai asiointiapua (esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käyntiä) – toisin sanoen avustaja avustaa niissä asioissa, mitä asiakas tekisi itse, mutta ei vammansa vuoksi pysty.

Avustaja avustaa asiakasta, muttei tee asioita asiakkaan puolesta. Asiakas on ”pomo”, joka määrittelee itse, mitä avustaja tekee ja on itse läsnä ja osallistuu omien voimavarojensa mukaan. Näin varmistamme, että asiakkaanamme säilytät aina turvallisella tavalla itsemääräämisoikeutesi.

Lisätiedot palvelusta

Viriketoiminta

Viriketoiminta räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaisesti. Viriketoiminta voi olla esimerkiksi ulkoilua, erilaisissa tapahtumissa käyntiä, kahvilassa tai ystävän luona käymistä, maatilavierailuja tai ostoskäyntejä jne. Toteutamme sellaista viriketoimintaa, jota asiakkaamme toivovat.

Asiointiapu

Avustajamme tulevat asiakkaamme tueksi asiointikäynnille esimerkiksi kauppaan, apteekkiin, virastoon tai lääkäriin. Avustajamme tekee asioinnista turvallista ja helpottaa asiointia.

Avustajamme tulevat asiakkaan kotiin, auttavat asiakkaan tarpeen mukaan pukemisessa ja valmistautumisessa. Avustaja tilaa taksin tai toimii kuljettajana, avustaa ilmoittautumisessa ja virastoasioinnissa, avustaa esimerkiksi sairaalakäynneillä siirtymisessä yksiköstä toiseen, on mukana paluumatkalla ja avustaa kotiin saapumiseen liittyvissä asioissa. Avustajamme on siis mukana koko asiointikäynnin ajan.

Avustajamme tekevät myös tavanomaisia kotiin liittyviä töitä ja askareita, esimerkiksi ruoanlaittoa ja pihatöitä kuten polttopuita ja nurmikonleikkausta.

Kotityöpalvelut

  • kotiaskareet
  • avustajapalvelut
  • ruoka- ja leivontapalvelut asiakkaan kotona
  • asiointiapu
  • pihatyöt
  • sijaistaminen hoitoyksiköissä

Kotikäynti

Herääkö huoli, että läheiselläsi ei ole kaikki hyvin? Et saa häneen yhteyttä ja asut itse toisella paikkakunnalla. Älä huoli, teemme tarkastuskäynnin puolestasi läheisesi luokse.

Pieksän KotiHoiva lisää palveluihinsa toukokuun alusta uuden Kotikäynti -palvelun. Kotikäynnillä käydään tarkastamassa tilanne asiakkaan luona, että kaikki on kunnossa.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.