Kotityöpalvelu

Alina Kertunhoiva Oy
Alk. 40,00 € / tunti (alv0)

Hinnastoliite ›

ma-su 7-21
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Helpota arkeasi Alinan avulla! Toteutamme kotityöpalvelut aina tarpeesi mukaan. Kotityöpalvelujen tarkoituksena on tukea ja auttaa sinua tai läheistäsi sellaisissa arjen tilanteissa, joiden tekeminen on jostain syystä ongelmallista.

Lisätiedot palvelusta

Kotiapuamme voit tarvita tapaturman, sairauden tai muun alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Tällöin kotipalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös lumityöt, polttopuiden tekeminen, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Edistämme mielellämme myös erilaisia sosiaalisia tilanteita sekä toimimme asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Kotipalvelu kertakäyntinä tai pitempiaikaisena sopimuksena

Kotipalvelutyöntekijämme saat avuksesi kertapalveluna, määräaikaisena tai jatkuvan sopimuksen kautta. Kotipalvelun aloittaminen voi tuntua ensin vieraalta ja siihen liittyy monenlaisia tunteita. Jotta voisimme tutustua toisiimme paremmin, ja voimme kartoittaa palvelutarpeen kohdilleen, suosittelemme maksuttoman kartoituskäynnin tilaamista, ainakin sellaisissa tapauksissa, joissa palvelun tarve on mahdollisesti pitempiaikainen.

Äkillisessä palvelutarpeessa Alinan kotisiivooja tulee esimerkiksi saman tien tekemään kotisiivouksen tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva siivouspalvelu!

  • Alina-palvelut ovat laatusertifioituja.
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 40 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Alina Kertunhoiva Oy

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi