Toimintaterapiaa itsemaksaville

Attendo Terapia Oy
Alk. 61,00 € / 45 min /vastaanottokäynti

Hinnoittelun lisätiedot ›

8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Toimintaterapiassamme saat räätälöityä tukea sinulle, joka kohtaat fyysisiä, psyykkisiä tai sosiaalisia haasteita. Palvelumme on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat apua arjen sujumisessa – olipa kyseessä liikuntarajoitteet, mielenterveyden haasteet tai sosiaalisten tilanteiden pelot.

Lisätiedot palvelusta

Toimintaterapiassa kohtaamme sinut henkilökohtaisesti ja suunnittelemme palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Oli sitten kyse arjen haasteista selviytyminen, uuden tai vanhan rakkaan harrastuksen pariin tukeminen tai ilon ja rohkeuden löytyminen arjesta; kaikkeen näihin ja paljon muuhun olemme valmiita auttamaan sinua.

Toimintaterapia sisältää monipuoliset kuntoutusmuodot: Fyysinen kuntoutus, psyykkinen tuki ja sosiaalisten taitojen kehittäminen.

Kuntoutuksen toteutuspaikka voidaan toteuttaa vastaanotolla tai kotonasi ja tarpeiden mukaisesti myös kodin ulkopuolisissa tiloissa ja ympäristöissä, joissa haasteet ilmenevät.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi